Διαγωνισμος photo & video | 2nd drift day Μεγαρα

16/11/2016 15:25


Την Κυριακη 20 Νοεμβριου θα ειμαστε στο αυτοκινητοδρομιο Μεγαρων για να συμμετεχουμε στο 2ο HTTC Drift Day που θα γινει εκει. Οσοι θα ειστε εκει λοιπον θα μπορειτε με εναν πολυ ευκολο τροπο να συμμετεχετε στον διαγωνισμο μας για να κερδισετε μπλουζακια και αυτοκολητα της ομαδας μας. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Ερχεστε στην εκδηλωση (εισοδος ελευθερη), σποταρετε τα αυτοκινητα μας (ZFRPS13, ZFSIL80 & ZFZENKI), βγαζετε φωτογραφιες και βιντεο, κανετε upload σε facebook και instagram χρησιμοποιωντας απαραιτητα το hashtag #ZFMEGARA, στελνετε το υλικο σας και στο teamzfgarage@gmail.com και μπορει να ειστε ενας απο τους τυχερους που θα κερδισουν.

Οροι Συμμετοχης:
- Μπορει να συμετεχει ο οποιοσδηποτε στο διαγωνισμο, ειτε επαγγελματιας φωτογραφος, ειτε ερασιτεχνης, χρησιμοποιωντας οποιοδηποτε εξοπλισμο.
- Μπορειτε να συμμετεχετε ειτε με βιντεο, ειτε με φωτογραφια ειτε και με τα δυο στο διαγωνισμο (αφορα ξεχωριστη συμμετοχη το καθε ενα)
- Οι φωτογραφιες και τα βιντεο πρεπει να ειναι αποκλειστικα δικα σας και τραβηγμενα απο εσας.
- Ο καθε διαγωνιζομενος μπορει να συμμετεχει με εως 3 φωτογραφιες και εως 3 βιντεο αντιστοιχα, οχι παραπανω.
- Οι φωτογραφιες μπορουν να απεικονιζουνε οτιδηποτε θελει ο καθε ενας απο τη μερα της εκδηλωσης. Για να μπορει να παρει μερος στο διαγωνισμο ομως πρεπει απαραιτητα να περιεχει μεσα τουλαχιστον ενα απο τα τρια αυτοκινητα μας (
ZFRPS13, ZFSIL80 & ZFZENKI). Το ιδιο ισχυει και τα για βιντεο σας.
- Τα βιντεο θα πρεπει να μην υπερβαινουν τα 30 δευτερολεπτα, μπορει να ειναι raw, μονταρισμενα ή απο κινητο και θα πρεπει απαραιτητα να περιεχουν μεσα τουλαχιστον ενα απο τα τρια αυτοκινητα μας (ZFRPS13, ZFSIL80 & ZFZENKI)
- Για να θεωρειτε δεκτη η συμμετοχη σας στο διαγωνισμο το υλικο σας θα πρεπει απαραιτητα να εχει ανεβει δημοσια σε facebook και instagram με το hashtag #zfmegara καθως και να σταλει με email στο teamzfgarage@gmail.com μαζι με τα στοιχεια σας (οσον αφορα τα βιντεο στελνετε με wetransfer ή sendspace και βαζετε στο email το download link)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
ZF Team