Drift Day Vol 4 / ZFGARAGE

21/04/2016 20:39

Το περιμεναμε πως και πως. Ηρθε, εγινε και εφυγε αφηνοντας μας τις καλυτερες εντυπωσεις. Τις καλυτερες εντυπωσεις σε μας, αλλα και σε ολο τον υπολοιπο κοσμο. Τουλαχιστον ετσι λενε ολοι :)


Ας το πιασουμε ομως απο την αρχη. Ολα ξεκινησαν απο την Παρασκευη οπου τα καλογυαλισμενα μας ZFZENKI και ZFSIL80 ειχαν πιασει απο νωρις μια ωραια θεση επανω στην Κεντρικη πλατεια της πολης. Πολυς κοσμος περασε, ειδε τα αυτοκινητα μας απο κοντα και ενημερωθηκε για το event της Κυριακης.

Μια ατυχη στιγμη και ενα κομμενο ακρο στο αυτοκινητο του φιλου insane_rbs13 θα μας ταλαιπωρισει μεχρι το σαββατο το μεσημερι ωστε να αλλαχτει και να ειναι και αυτο ετοιμο για να τρεξει κανονικα στο drift day. Δεν μασαμε με κατι τετοια φυσικα!

Απο το Σαββατο λοιπον, μαζι με τα δικα μας, αυτοκινητα απο ολες τις γωνιες τις χωρας αρχιζουν να συγκεντρωνονται στην πιστα μας. Αλλοι με νταλικα, αλλοι φορτωμενοι σε τρειλερ και αλλοι οδικως. Ολοι ομως φορτωμενοι με απειρη τρελα και κ@υλα για να τρεξουν, οπως ολοι παραδεχονται πλεον, στο πιο γαματο drift day που γινεται στη χωρα.

Μερικα δοκιμαστικα περασματα απο το Σαββατο ακομα μας προιδεαζουν για το τι προκειτε να ακολουθησει την επομενη μερα. Ολοι ειμαστε πορωμενοι και ανυπομονοι. Τα drift day μας πλεον αποτελουν ενα απο τα πιο δυνατα drift event που γινονται καθε χρονο και κανεις δεν θελει να χασει.

Ουτε ο ηλιος δεν θα μπορουσε να χασει αυτο το θεαμα. Εχει πιασει την καλυτερη θεση εκει ψηλα, να βλεπει, και εχει σηκωσει τη θερμοκρασια στα υψη.

Απο τις 10.00 που ξεκινησαν να καιγονται τα πρωτα, μεχρι να πεσει η νυχτα πανω απο 600 λαστιχα καηκανε συνολικα.

Αλλοι να ορμανε στον τοιχο λυσασμενοι και αλλοι να χωνονται με αλμα στο touge κοματι της διαδρομης. Οσο περνουσε η ωρα ολοι να γινονται καλυτεροι, πιο θεαματικοι και το σημαντικοτερο να δειχνουν να το απολαβμανουν.

Οσον αφορα τα δικα μας αυτοκινητα, εχουμε τον Αντωνη με το S14 να βελτιωνεται συνεχως, τον Ακη να προπονειτε με το καινουργιο του οπλο και να ψαχνει ακομα τα πατηματα του και τον Αλμπερτο να σπαει νωρις δυστιχως την Κυριακη ακομα ενα σαζμαν και να τον αφηνει παρεα με το μικροφωνο =)

Ειναι πολυ ωραιο συναισθημα να διοργανωνεις ενα drift day και να το τιμουνε τοσοι πολλοι οδηγοι. Ειναι ακομη ωραιοτερο να βλεπεις χαμογελα στο προσωπο ολων. Σε γεμιζει ικανοποηση και σου δινει δυναμη να συνεχισεις. Αυτη ειναι η ανταμοιβη σου!

Keep drifting fun and support your local
ZF Team