Road Fury | Through photographer lens

11/04/2017 13:57

Μολις πριν λιγες μερες, μεσα απο το βιντεο μας " ROAD FURY : Team Interviews & Behind the Scenes" , ειχατε τη δυνατοτητα να δειτε πλανα πισω απο τις καμερες, σκηνες που κοπηκαν κατα το μονταζ καθως και συνεντευξεις καποιων εκ των πρωταγωνιστων.

Οσοι δεν ειδατε ηδη το βιντεο, θα το βρειτε στο καναλι μας στο Youtube ZFgarage TV ή απευθειας εδω.


Μ΄αυτο τον τροπο προσπαθησαμε να σας δειξουμε ολα οσα εγιναν κατα τη διαρκεια των γυρισματων, αλλα και νωριτερα κατα την οργανωση της παραγωγης. Οσο ειναι αυτο εφικτο βεβαια, γιατι για να σας δειχναμε το 100% των οσων συνεβησαν θα επρεπε να ειχαμε ενα συνεργειο ακομα το οποιο θα εγραφε το αλλο συνεργειο που ειχε αναλαβει τα γυρισματα.


Οτι δεν μπορει να σου μεταφερει ενα βιντεο μεγαλης διαρκειας μπορει να το καταφερει μια μονο φωτογραφια.


Γι αυτο κι εμεις θα σας δειξουμε μπολικες. Κατα τη διαρκεια των γυρισματων ειχαμε μαζι μας φυσικα τους φωτογραφους της ομαδας μας Tomas Katsakioris και Konstantinos Sfitis οι οποιοι μεσα απο τις φωτογραφιες τους ταξιδευουν ακομα και εμας τους ιδιους που το ζησαμε, οποτε ολοι εσεις μπορειτε να τις απολαυσετε απο αυτο εδω το αρθρο!

Ακης Ασμανιδης "Τα αυτοκινητα ηταν αψογα οπως παντα, δεν μας προδωσαν ουτε ενα λεπτο"

Τα νερα ητανε μια απο τις κυριες δυσκολιες που αντιμετωπισαμε. Δεν προβλεψαμε οτι θα ειναι εκει, κανεις δεν το ηξερε. Αυτο το καινουργιο δεδομενο μας εκανε να αλλαξουμε λιγο τη διαδρομη, αλλα τελικα  εδωσε κι αυτο τη δικη του ομορφια σε ολο αυτο.

Ακης Ασμανιδης "Αμεσως μολις πατουσαμε στον υδατινο κοσμο, το αυτοκινητο ηταν ανεξελενκτο"

 

Αλμπερτο Ζακαρ "Το σποτ χρειαστηκε παρα πολυ δουλεια, καθως επρεπε να καθαριστει απο τα χωματα και τις πετρες"

Steve Ketner "Μπορει να το κανεις μερα και να πανε ολα καλα, αλλα τη νυχτα οταν ολα ειναι on set, καμερες φωτα κλπ, πολλα μπορει να πανε στραβα"

Οι συνθηκες εκαναν το εγχειρημα παρα πολυ δυσκολο. Ηταν πρωτοφανεις και για εμας και για τα αυτοκινητα.

Αλμπερτο Ζακαρ "Τα νερα, το σκοταδι και η ζεστη εκαναν το εγχειρημα μας παρα πολυ δυσκολο"

Steve Ketner "Φωτισαμε λιγο παραπανω την πρωτη σκηνη, τρωγοντας πυροτεχνηματα απο τις υπολοιπες"

Αλμπερτο Ζακαρ "Αναβε ο πυρσος, ξεκινουσε το γυρισμα, οταν εσβηνε τελιωναν τα παντα, επεφτε το απολυτο σκοταδι"

Το project ηταν εντελως αυτοχρηματοδοτουμενο. Απο το team μας και μονο, με τη βοηθεια φιλων και γνωστων εγινε πραγματικοτητα. Μεσα απο συλλογικη προσπαθεια το road fury ηταν η αρχη για πολλες ακομα παραγωγες που θα ακολουθησουν καθως μας διδαξε στη πραγματικοτητα τι μπορουμε να πετυχουμε οταν ειμαστε ενωμενοι σε κοινο στοχο.

Bonus Photos

Like / Share / Support
ZF Team