The Chronicle of an awesome Drift Day at Megara

24/11/2016 17:05

Ειναι απο αυτες τις σκεψεις που δεν σ' αφηνουνε το βραδυ να κοιμηθεις. Ειδικα το τελευταιο βραδυ. Στριφογυρνας στο κρεβατι και σκευτεσαι τα παντα. Αν εισαι 100% ετοιμος εσυ και το αυτοκινητο και αν εχεις ξεχασει να τσεκαρεις κατι. Η αληθεια ειναι οτι η ημερομηνια εχει ανακοινωθει περιπου εναν ολοκληρο μηνα πριν κι εμεις δεν ασχολουμαστε με τιποτα αλλο παρα μονο μ' αυτο. Ειναι απλα ενα drift day απο αυτα που γουσταρουμε σαν τρελοι να περνουμε μερος. Μια ημερα για ελευθερη προπονηση στην πιο μεγαλη διαθεσιμη πιστα για drift στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Το αυτοκινητοδρομιο των Μεγαρων.

Ολα ειναι πανετοιμα. Εχουμε λυσει ολα τα προβληματα μας. Μεταφορα, συμμετοχη, διαμονη και ζαντολαστιχα ειναι ολα ετοιμα.

Μ' αυτα και μ' εκεινα η ημερομηνια ερχεται. Η αυτοκινηταμαξα στην ωρα της. Ειναι εκει για να φορτωσει μαζι με τα αυτοκινητα μας και λιγη απο την κ@υλα μας καθως ειναι τοσο μεγαλη για το συγκεκριμενο event που δεν χωρουσε σε ενα απλο ΙΧ.

Και αφου ξεκινησει η αυτοκινηταμαξα, ξεκιναμε κι εμεις, ολοκληρο το team, σε 3 αυτοκινητα παρεα με παρα πολλα λαστιχα, ολα ετοιμα να θυσιαστουν στο βωμο της διασκεδασης μας.

Ολα στο δρομο πανε καλα. Φθανουμε στην πιστα απο νωρις το πρωι για να ξεφορτωσουμε και να στηθουμε. Η γκαντεμια που μας ακολουθει τον τελευταιο καιρο δεν θα αργησει να κανει κι εδω την εμφανιση της αφου ενα τρυπιο ψυγειο νερου στο Sil80 θα μας γεμισει απο νωρις με αγχος και θα μας κανει να τρεξουμε να βρουμε λυση στο προβλημα μας.

Τελικα με την βοηθεια φιλων καταφεραμε να σταματησουμε τη διαρροη και με μια μικρη καθυστερηση αρχιζουμε να κανουμε κι εμεις σιγα σιγα την εμφανιση μας στην πιστα για τα πρωτα περασματα.

Οι συμμετοχες ηταν πολλες, η ροη καπως νωχελικη, γι αυτο αργησαμε λιγακι να βρουμε τα πατηματα μας στην πιστα καθως ειναι και η πρωτη φορα που μπαινουμε στη συγκεκριμενη, ολοι μας. Κατσαμε ομως μεχρι το τελος, ωσπου να κλεισει η πιστα, και καταφεραμε να κανουμε αρκετα καλα περασματα ολοι μας μονο 3η και 4η =)
Ολη η υπολοιποη μερα συνεχιστηκε χωρις προβληματα, καταφεραμε να καψουμε αρκετα λαστιχα, και το σημαντικοτερο, να προπονηθουμε σε μια πιστα η οποια σου επιτρεπει να driftαρεις με υψηλες ταχυτητες.

Οπως σε ολα τα drift day ετσι και σ'αυτο. Καλο φαι με καλους φιλους. Η αγαπη για τα αυτοκινητα μας εφερε κοντα και αυτο ειναι που μας ενωνει!
Αυτη ειναι "περιπου" η εμπειρια μας απο τα μεγαρα. Το περιπου ειναι γι αυτους που διαβαζουν αυτο το αρθρο και δεν ηταν εκει για να το ζησουν!


Bonus Photos by Tomas

Δειτε επισης το vlog μας απο το trip μας στα Μεγαρα εδω:

Καθως επισης και τα υπολοιπα βιντεο μας ΕΔΩ.

ZF Team
Like | Share | Support