ZF Drift Day vol.5 / Δηλωση Συμμετοχης

20/04/2017 16:30

Την Κυριακη 14 Μαιου θα πραγματοποιηθει το πεμπτο Zerofucks Drift Day στην πιστα Extreme Kart
στο Ελευθερε Λαρισας. Προκειτε για μια ημερα προπονησης για οδηγους drift με φιλανθρωπικο σκοπο, ουδεμια σχεση εχει η διοργανωση αυτη με αγωνα ή καποιο βαθμολογικο ενδιαφερον. Δεν υπαρχουν συμμετοχες, κριτες, επαθλα και βαθμολογιες. 
Για την καλυτερη και πιο ομαλη ροη της οργανωσης εχουνε δημιουργηθει δυο κατηγοριες, αυτες της Street Drift και Pro Drift που διαχωριζουνε το επιπεδο των οδηγων καθως και τα αυτοκινητα αναλογα με την Ιπποδυναμη και τα χαρακτηριστικα τους.

Για να συμμετεχει καποιος απαιτουνται τα παρακατω και ειναι υποχρεωτικα:

  • Ζωνες ασφαλειας και κρανος ειναι υποχρεωτικα για ολους τους οδηγους και συνοδηγους μεσα στην πιστα.
  • Ολα τα αυτοκινητα πρεπει να διαθετουν απαραιτητα πυροσβεστηρα ή συστημα πυροσβεσης.
  • Ολα τα αυτοκινητα πρεπει να διαθετουν ιμαντα ρυμουλκησης στο μπροστα και στο πισω μερος.
  • Ολοι οι οδηγοι πρεπει να φερουν διπλωμα οδηγησης και να το επιδεικνυουν οποτε τους ζητηθει απο το προσωπικο της πιστας.

Οδηγιες προς τους συμμετεχοντες:

  • Παρακαλουνται ολοι οι οδηγοι, ομαδες, μηχανικοι, ιδιοκτητες αυτοκινητων να επιδεικνυουν σεβασμο και να υπακουουν στους διοργανωτες/επιτηρητες.
  • Παρακαλουνται ολοι οι οδηγοι, ομαδες, μηχανικοι, ιδιοκτητες αυτοκινητων να επιδεικνυουν επαγγελματισμο, να εχουν κοσμια διαγωγη και να εχουν καθαρη και εμφανισιμη παρουσια στα pits και στον αγωνιστικο χωρο.
  • Οι συμμετεχοντες πρεπει να βρισκονται στην πιστα ΔΥΟ (2) ωρες πριν την εναρξη (08.00 πμ).

Για δηλωση συμμετοχης:

  • Συμπληρωνετε πολυ ευκολα την φορμα που θα βρειτε πιο κατω με τα στοιχεια σας.
  • Καταθετετε το ποσο των 10 ευρω στην Τραπεζα Πειραιως στον λογαριασμο 6563 110123 538 (iban GR1601715630006563110123538) με αιτιολογια το ονομα της συμμετοχης.
  • Συμμετοχες θα γινονται δεκτες μεχρι και την Δευτερα 8 Μαιου (σε περιπτωση συμπληρωσης καποιου μεγιστου αριθμου, δεν θα γινονται δεκτες αλλες συμμετοχες και θα υπαρξει αναλογη ανακοινωση).

Εφοσον ολοκληρωθουν ολα τα παραπανω η συμμετοχη σας ειναι καταχωρημενη.
Καθε καταχωρημενη συμμετοχη (αυτοκινητο) λαμβανει εναν αριθμο. 
Ο συγκεκριμενος αριθμος ακολουθει το αυτοκινητο καθ ολη τη διαρκεια της ημερας. Δεν αλλαζουμε τα νουμερα, παρκαρουμε μονο οπου μας επιδεικνυουνε οι διοργανωτες και δεν μετακινουμε το αυτοκινητο παρα μονον για την εισοδο στην πιστα.

* Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια μπορειτε να επικοινωνησετε μεσω της σελιδας μας στο facebook.