ZF TV / WEB Episodes Series (GR)

01/09/2016 14:31

ZF TV - WEB Episodes Series

Οπως εχετε καταλαβει, απο εδω και μπρος θα τα λεμε λιγο πιο.. συχνα. Θα μαθαινετε τα παντα για εμας, απο εμας, και θα ενημερωνεστε για οτιδηποτε νεο αφορα τα project μας και την εξελιξη τους μεσα απο μια σειρα επεισοδιων που θα ανεβαινουν εδω και στο καναλι μας στο youtube στο αντιστοιχο Playlist.

Τι προκειτε να δειτε στη συνεχεια ?
- Αρχικα, τα επεισοδια μας θα ειναι γεματα απο δραση και drift, θα ενημερωνεστε για τις συμμετοχες μας σε προπονησεις, αγωνες κλπ και θα ειστε ενημεροι για οτιδηποτε συμβαινει σ' αυτα.
- Επισης, με αφορμη τη βελτιωση και τη συντηρηση των δικων μας αυτοκινητων, μεσα απο συζητησεις μας, θα σας παρεχουμε ενα μεγαλο ογκο τεχνικων πληροφοριων σχετικα με τα αυτοκινητα και τη βελτιωση τους σε ολους τους τομεις (μηχανικη βελτιωση, στησιμο αυτοκινητου, χρησιμα tips, how to κλπ)
- Θα εχετε τη δυνατοτητα να δειτε πως φτιαχνεται ενα S13 drift project ,απο το μηδεν, σε ολα τα σταδια βελτιωσης του με αναλυτικη αναφορα σε λεπτομεριες.
- Μεσα απο την σειρα "Teach me how to Drift" θα σας δειξουμε πως μπορει καποιος να ασχοληθει με το drift, πια βηματα πρεπει να ακολουθησει, ποιες ειναι οι τεχνικες της πλαγιολισθησης και ποιες ειναι οι βασικες βελτιωσεις που πρεπει να κανει στο αυτοκινητο του.

Ωστοσο εσεις μη σταματατε να στελνετε τα μηνυματα σας και να σχολιαζετε το οτιδηποτε με σχολια, ερωτησεις και emails με διαφορες ιδεες που μπορει να εχετε.
LIke / Share / Support your Local Style